Bu haber kez okundu.

KURTALAN DEVLET HASTANESİ KİTAP BAĞIŞI BEKLİYOR
banner229
 Kurtalan Devlet Hastanesi’nde kitaplık oluşturuldu.
  Başhekim Uzman Dr. Bülent Çelepkulu, kitap ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek hayırsever vatandaşların kitap bağışını beklediklerini söyledi.

Hastanelerinde günde  ortalama 800 hastanın muayene ve tedavi olduğunu belirten Dr.Çelepkulu, hasta yakınları  ve personelle ile birlikte kitaplıktan yararlanacak kişi sayısının binleri bulduğunu belirtti.

Kitap okumanın hayatın her aşamasında yararlı olduğunu belirten Dr.Çelepkulu “Kitap okuma hayatın her aşamasında yararlıdır. Bizde bunu göz önünde bulundurarak hastanemizde bir kitaplık oluşturduk. Hastalar ve hasta yakınları ile dinlenme zamanlarında personelimiz buradan kitap alıp okuyabilecekler. Ancak kitap ihtiyacımız var. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bize kitap bağışında bulunsunlar.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.