Bu haber kez okundu.

Kurtalan'daki TOKİ Konutlarının Satış Başvuruları Başlıyor
banner229

Yapımı bitmek üzere olan 110 Adet Teylan yolundaki TOKİ dairelerinden satışı yapılmayan 12 Adet 3+1, 24 Adet 2+1 olmak üzere toplam 36 Adet daire satışa çıkarılıyor.

Başvurular 23 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında sadece Kurtalan Ziraat Bankası şubesi ile e-devlet üzerinden yapılabilecek. E-devlet üzerinden ise 30 Haziran saat 24:00'te başvuru süresi sona erecek.

18 yaşını dolduran Kurtalan kütüğüne kayıtlı her vatandaş, Kurtalan kütüğüne kayıtlı olmayan ise son bir yıl içinde Kurtalan sınırları içerisinde ikamet ettiğini resmi belge ile sunanlar başvurabilecek.

2+1 daire için 1000 TL, 3+1 daire için ise 2000 TL başvuru bedeli alınarak başvuru alınacak. Daire belirleme kurası 7 Temmuz'da yapılacak.

Detaylı bilgi için www.toki.gov.tr İnternet sitesinin satış bölümüne bakarak veya 444 86 54 müşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.