Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Öğrenci Servis Şoförlerine Yönelik Toplantı Düzenlendi
banner229

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın başkanlığında İlçede görevli ‘Okul Servis Araçları Şoförleri ile Şoförlerin uyması gereken kuralların yanı sıra öğrencilerin en güvenli şekilde taşınmaları için eğitim ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kurtalan İlçemiz Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği ile Okul Servis Araçları Yönetmeliği ile ilgili yüklenici firmalar, servis araç şoförleri ve okul yöneticilerinin görevleri, dikkat edecekleri hususlar hakkında değerlendirme yapılarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından yapılan sunumlarla eğitim verildi.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam İhsan Emre Aydın; öğrencilerimizin güvenli bir şekilde taşınması için gereken azami tedbirlerin alınmasını isteyerek, trafik kurallarına ve hız sınırlarına uyulmasını, araçların periyodik bakımlarının tam olarak yapılarak servis araçlarının temiz bir şekilde hizmete hazır bulundurulmasını istedi.

Yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Halil Doğanay, İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları, servis araç şoförleri ve rehber personeller katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.