Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Kur'anı Kerim Güzel Okuma Yarışması
banner229

Kurtalan ilçesinde öğrenciler arası "Minik Sada Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma" ve "Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışması düzenlendi.

Kurtalan Atatürk Ortaokulu tarafından ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen yarışmaya katılan öğrenciler, Kur'anı Kerim ve ezan okudu.

En güzel Kur'anı Kerim okuma erkekler kategorisinde Hasan Yavuz, birinci, kızlar da Selinay Bora birinci olurken, ezan okumada ise Yahya Bitkay birinci oldu.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, "Ahlaklı nesiller yetişmesi için herkesin çocuklarına Kur'an okuma sevgisi aşılaması gerekiyor." dedi.

Kurtalan Belediyesi, yarışma dolayısıyla 150 öğrenciye hediye çeki dağıttı.

Yarışmayı, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, İlçe Müftüsü Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.