Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri Toplantısı” Gerçekleştirildi
banner229

2018-2019 yılı kış aylarına girmeden önce kışın kurumlarca alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalara ilişkin olarak Kaymakamlık toplantı salonunda Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın başkanlığında “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri Toplantısı” yapıldı.

Kurtalan İlçemizde yaşanması muhtemel problemlere etkin çözüm üretme, anında müdahale, oluşabilecek sıkıntılara mahal vermeme vb. konular görüşüldüğü toplantıya Kaymakam Aydın’ın yanı sıra Kurtalan Belediye Başkanı Vekili Ahmet Minas, İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Halil Doğanay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, İlçe Özel İdaresi Müdürü Hüseyin Sevgili, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Sürücü, AFAD İl Şube Müdürü Şehmus Sevgili, İlçe Yazı İşleri Şefi Niyazi Aktin, DEDAŞ İlçe Yöneticisi Mahsum Soysal, İlçe Özel İdaresi Şantiye Şefi Metin Karataş katıldı.

Kurtalan İlçemizde kış mevsiminde yaşanabilecek hava şartlarına bağlı muhtemel yoğun kar yağışı, buzlanma, çığ ve heyelan gibi durumlarda koordinasyonun Kaymakamlık kanalıyla sağlanması, kullanılan araçların bakım ve onarımının yapılması, sorun yaşandığında anında müdahale edilebilecek hazırlıkların yapılması, personel desteği, iletişim araçlarının etkin kullanılması, vatandaşların ise meteorolojiden gelen bilgiler doğrultusunda tedbirlerini alması konuları görüşüldü.

Kış mevsiminde alınacak tedbirler ve yürütülecek faaliyetler ile ilgili toplantı sonrası açıklama yapan Kaymakam Aydın; “İlgili kuruluşlarımızla kış mevsimi ile ilgili yapılacakları planladık.

Kış mevsimi şartlarında trafiğin düzenli olarak akışını temin etmek ve herhangi bir olumsuzluk durumunda, acil müdahale gerektirecek durumlar karşısında kurumlar arasında işbirliğini sağlayarak, vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasına engel olmak toplantımızın amacını oluşturmaktadır.” dedi.

Kaymakam Aydın, tarafından çeşitli talimatların verildiği toplantıda, ilgili kurum ve kuruluş amirleri ile çeşitli istişarelerde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.