Bu haber kez okundu.

Kurtalan da Hırsızlar Suç Üstü Yakalandı
banner229
Kurtalan emniyet personeli Dün gece bir evde hırsızlık yapan şahısları suç üstü yakaladı. Yakalanan hırsızlar polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.
Mahalle sakinleri tarafından Kurtalan Emniyet Müdürlüğü bilgilendiren mahalleliler Güven timleri sayesinde Hırsızları suçüstü yakaladı. Polis ekiplerine haber veren mahalle sakinleri beklemeye geçti. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekipleri hırsızlık olayının gerçekleştiği evin etrafını sardı.
Hırsızları yakalamak için evin içine giren polisler birinci hırsızı evin bodrum katında yakalayıp dışarı çıkardı. Diğer hırsızlar evin farklı kısımlarına saklanarak polisleri atlatmak isteseler de başarılı polisler bu iki hırsızı da yakaladı.
ırsızlara evde suç üstü yapan polisler 3 şahsı evden çıkardı Toplamda 5 hırsız Kurtalan Emniyet Müdürlüğü polislerince başarılı bir operasyon ile kıskıvrak yakalandı.
Polis ekipleri tarafından emniyete götürülen hırsızlar hakkında işlem başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.