Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesinden Ramazan'da 100 Bin Ekmek Fişi
banner229

Kurtalan Belediyesi, Ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

Kurtalan Belediyesi, Ramazan ayında dar gelirli ailelere gıda ve Ekmek fişi yardımında bulunarak, ailelerin yüzlerindeki tebessüme, evlerindeki huzura vesile oluyor.

Kurtalan Belediyesi, yardıma muhtaç ailelere 100 bin ekmek fişi ve 1000 gıda kolisi dağıtacak.

Gerçekleştirdiği sosyal yardımlarla adından söz ettiren Kurtalan Belediyesi, yaptığı gıda ve ekmek fişi yardımlarıyla da dar gelirli ailelerin yüzlerindeki tebessüm, evlerindeki huzura vesile olmaya devam ediyor.

Kurtalan Belediyesi, yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere, ekmek fişinin yanı sıra içerisinde çeşitli gıda maddeleri bulunan paketleri, büyük bir özen ile Ramazan’da belirli periyotlar halinde dağıtacak.

Yardımlar, Kurtalan ilçemizde yaşayan dar gelirli, mağdur durumdaki ailelere, yaşlı ve kimsesiz kişilere, engelli vatandaş ve ailelerine ekipler vasıtasıyla kapılarına kadar ulaştırılacak. Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla yardıma muhtaç ailelere 100 bin ekmek fişi ve 1000 gıda kolisi dağıtılacağını söyledi.

Karaatay, şunları kaydetti: "Rahmet ve bereket ayı olan ramazanda yardıma muhtaç ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kollarımızı sıvadık. Daha önce belirlenen bin ailemize toplamda 100 bin ekmek ve 1000 koli gıda yardımında bulunacaklarını söyledi.

Başkan Karaatay, kısa süre içerisinde gıda yardım kolilerini de ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirten Karaatay,İnşallah birlik ve beraberliğimizin daim olduğu huzurlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçiririz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 7 yıl önce

sayın başkan 13 mart 2016 tarihinde terör nedeniyle siirte göç etmek zorunda kalan aillerede yardımlarını bekleriz adresleri sosyal dayanışma fakfında mevcutur.saygılarımla