Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi, Engelli Vatandaşlara Yönelik Akülü Araç Dağıtmaya Devam Ediyor
banner229
Kurtalan Belediyesi tarafından ilçedeki engelli vatandaşlar için başlatılan akülü araba yardımı Uygulaması kapsamında Mehmet Emin Özlük ve Ayşe Pekedis adındaki iki engelli vatandaşa Belediye Başkanı Nevzat KARAATAY tarafından Belediye bahçesinde akülü araba hediye edildi.
Belediye bahçesinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Nevzat KARAATAY, ‘’Engelli vatandaşlarımıza akülü araç yardımı uygulamamızda hedefimiz 12 engelli vatandaşa akülü araç yardımında bulunmaktı. Bugün 6. ve 7. aracımızı vermiş olduk. Şimdiki hedefimiz 12 kişi değil ilçemizde akülü araç yardımına ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımızı belirleyip her ay bir kişiye olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımıza karşılıksız akülü araç yardımında bulunmaktır. Özürlülere hizmet götürememenin özrü olamaz.’’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKurtalanBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.