Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi 1500 Kişiye İftar Verdi
banner229

Kurtalan Belediyesi iftar programı düzenledi.

Bahçesaray konferans ve düğün salonunda düzenlenen iftar yemeği Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, iftarın ardından yaptığı konuşmada, alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, ilçenin modern bir hale geldiğini kaydederek, göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz için canla başla çalışıyoruz. Hiçbir belediye başkanının elini taşın altına koyarak cesaret edemediği ve büyük bir sorun haline gelen altyapı ve Üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili yaptığı konuşmada ”Ana Kadememizle, Kadın ve Gençlik Kollarımızla, Meclis Üyelerimizle ve mahalle başkanlarımızla beraber esnaf ziyaretlerine başladık.

Her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizle birlikte iftar yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de sahalardayız. Sıkılmamış el, ziyaret edilmemiş ev bırakmamaya gayret göstereceğiz. Bizler ümmetin ihyası için çalışırken, dış güçler ümmetin imhası için gayret göstermektedir. Güçlü bir Türkiye için 24 Haziranda dua ve desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Ezanın okunmasıyla binlerce kişi birlikte orucunu açtı ve ardından dualar edildi.

Programa, Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Milletvekili adayları Osman Ören,Sadettin Sabaz,Lokman Özcan,Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül,Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.