Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediye Başkanı Karaatay, İlçemiz Parkları İle Anılacak
banner229

Kurtalan Belediyesinin  park bahçe yapım çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, ilçenin bundan sonra  modern parklarıyla anılacağını  söyledi.

Başkan Karaatay, yapımı devam eden parkların tamamlanması ile birlikte Kurtalan ilçesinin ülke genelinde kişi başına en fazla yeşil alan yerleşim birimlerinden biri haline geleceğini ve ilçe halkının yanı sıra çevredeki il ve ilçelerde yaşayan halkada hitap edeceğini söyledi.

Mevcut parkların yanı sıra Devlet Demiryollarına ait ancak Özelleştirme İdaresine devredilen araziyi de park yapımı için Kurtalan Belediyesine aldıklarını belirten Başkan Karaatay, bu arsanın belediye devredilmesindeki desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Halka verdikleri vaatleri bir bir gerçekleştirdiklerini belirten Karaatay “Seçim öncesinde halkımıza verdiğimiz vaatleri bir bir hayata geçiriyoruz. Alt yapı ve su şebekesi çalışmaları devam ediyor. Yine Recep Tayyip Erdoğan bulvarı yapımı devam eden bir başka çalışmamız. Her mahalle taziye evi projemiz devam ediyor.

Küçük Sanayi Sitesinin inşaatına en kısa zamanda başlayacağız. Bu sitede 50 si oto tamircilerine tahsis edilmek suretiyle 100 civarında iş yeri olacak. Belediye hizmet binası yapımına da en kısa zamanda başlayacağız. Sürdürdüğümüz bir başka çalışmada park ve bahçe yapımı konusundadır.

Devlet Demiryollarına ait olan ve daha sonra Özelleştirme İdaresine devredilen geniş araziyi park yapımı için belediyemize devrini sağladık.Bu konudaki desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana ilçe halkımız adına çok çok teşekkür ediyor ve  şükranlarımı sunuyorum.

Bu parktaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte ilçemiz park ve yeşil alan açısından çok iyi hale gelecektir.Bu parklarda ilçe halkımızın yanı sıra çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımız aileleri ile birlikte gelip yeşillikler içerisinde günlerini değerlendirip güzel saatler geçirebilecekler.” Dedi.

Başkan Karaatay, Kurtalan’ı modern ve  daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mansur 7 yıl önce

kurtalan giriş yolu uzun zamandır toz ve pislik içinde vatandaşlar bıktı...yolu asfaltlamak çokmu zor...duyrulur...