Bu haber kez okundu.

Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay, "500 Kişiye İstihdam Sağlayacağız"
banner229

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığına getirilen Haşim Karaatay, ilçede en büyük sorunun işsizlik sorunu olduğunu ve bu sorunu çözme noktasında ciddi girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

Yapacakları hizmetleri Sitemiz Medya Siirt’e anlatan AK Parti İlçe Başkanı Karaatay, yakın bir zamanda ilçede tekstil fabrikası kurulacağını ve bu fabrikada yaklaşık 500 kişinin çalışacağı müjdesini verdi.

İlçeye hizmet konusunda kendisinden çok şeylerin beklendiğini belirten genç Başkan Haşim Karaatay; "Bize bu görev veren Genel Merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'ın izni ile bize olan bu güveni boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız.

Büyük bir sorumluluk altındayız, inanıyorum ki Kurtalan'daki hemşerilerimiz ve arkadaşlarımız ile beraber Kurtalan için çalışacağız ve ciddi projeler ile hizmetlere imza atacağız. Bizler mahalle, mahalle, köy, köy gezerek milletimiz ile bir araya geleceğiz. Neler yapacağımıza hep beraber karar vereceğiz bu işler, bir kişi ile olacak işler değildir.

“HİZMET GÖNÜL İŞİDİR”

Karaatay; "Bir işi cani gönülden yaptığımız zaman başarı gelir. Hizmet bir gönül işidir. Şunu söylemek istiyorum, Kurtalanlı vatandaşlarımız ile el ele verir isek yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Makamlar mevkiiler hiç önemli değildir, biz millet için buradayız ve hizmet edeceğiz.

Makam milletimize daha çok faydalı olabilmek için vardır. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde toplantılar yapacağız. Muhtarlarımız, Mahalle sakinleri ve esnaflarımız ile bir araya gelerek onların sorunlarını yakından dinleyeceğiz ve yapılması gereken problemleri çözme noktasında adımlar atacağız" dedi.

“İŞSİZLİK KONUSA EL ATACAĞIZ”

Kurtalan Ak Parti İlçe Başkanlığına getirilen Haşim Karaatay, ilçede en büyük sorunun işsizlik sorunu olduğunu ve yakın bir zamanda tekstil fabrikasının kurulacağı müjdesini verdi.

Eski Tekel Binası yerine kurulacak olan Tekstil Fabrikasının 500 kişiye istihdam sağlayacağını açıklayan Başkan Karaatay, "Ülkemizin en büyük sorunlarından biride işsizliktir. Bize gelen şikâyetler arasından işsizlik olduğunu söyleyebilirim. Bizlerde Kurtalan İlçe Teşkilatı olarak bu soruna el atmak zorundayız ve el atacağız.

İlçemize iş adamlarını getirerek, yatırım yapmalarını sağlayacağız. İş adamlarımızı İlçemize getirebilmek için elimizden geleni teşkilatım ile beraber yapacağız. Şuanda ilçemizde 500 kişinin çalışacağı tekstil fabrikası bitme aşamasındadır.  Yaklaşık bir ay içerisinde hizmete açılacaktır.

Bu tür fabrikaların açılması Kurtalan İlçemizi inanılmaz rahatlatır. Esnaflarımızı sıkıntılarını biliyoruz ve onlarında sorunlarına çözüm arayacağız. Şayet bu tür fabrikalar ve iş adamlarının ilçeye yatırım yapması durumunda esnaflarımızın da işleri açılacaktır. Bizler İş adamlarımızın emirlerinde olacağız yeter ki ilçemize hizmette bulunsunlar" dedi.

“KURTALAN AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTI”

Kurtalan İlçesinde geçen dönem Belediye Başkanlığı yapan Nevzat Karaatay'ın İlçeye yaptığı hizmetlere değinen Ak Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay, "Geçen dönem yapılan hizmetler ortadadır. Kurtalan İlçesi bir köy görünümünden kurtarılarak, alt yapı, üst yapı, su sorunu, kaldırımlar, parklar ve mesire alanları yapılarak İlçemiz köy görünümünden kurtarıldı.

Eski Belediye Başkanımız Nevzat Karaatay Kurtalan'da inanılmaz hizmetlere imza attı. Bu hizmetler bir dönem değil 2 yıl içerisinde yapılmıştır. Bizim hedefimiz; bir daha ki seçimlerde Kurtalan'ı tekrar kazanarak, halkımıza Ak Belediyeciliği tekrar getirmektedir ve halkımız hizmete alıştı" dedi.

"ÇİVİ BİLE ÇAKMADILAR"

Kurtalan Belediyesinin İlçeye hizmet etmediğini iddia eden AK Parti İlçe Başkanı Karaatay, "Geçen dönem yapılan hizmetler neyse odur. Şuan ki Belediye İlçemize bir çivi bile çakmamıştır. Bunu bir tek ben söylemiyorum, halkımızda söylüyor.

Allah'ın izniyle hedefimiz önümüzdeki dönemde, gerek genel seçimlerde ve gerekse Belediye seçimlerinde partimizi zirveye taşımaktır. Ve İlçe Belediyesini almaktır. Kurtalan İlçemiz kilit noktasıdır, Kurtalan'da alınacak sonuçlar Siirt Siyasetini etkileyecektir. İnanıyorum ki Milletimiz bu yolda bizlere destek vereceklerdir" dedi.

KURTALAN İLÇEMİZE HAVAALANI YAPILMASI İÇİN GİRİŞİM BAŞLATTIK

AK Parti İlçe Başkanı Karaatay,geçtiğimiz günlerde AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in siz basın mensupları ile yapmış olduğu basın toplantısında Siirt Havaalanının Türkiye'nin en zor havalimanın olduğunu ifade etmişti, AK Parti Kurtalan İlçe teşkilatı ve AK Parti İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç, Siirt Milletvekilimiz Osman Ören ve eski Belediye Başkanımız Nevzat Karaatay'ın girişimleriyle birlikte ilimizin en büyük sorunu olan havalimanı sorununu çözmeye çalışacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.