Bu haber kez okundu.

Kurban Kesim Alanlarını Denetleyen Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarla Bayramlaştı
banner229

Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Merkez Abdulhakim Sancak Çarşı Cami de vatandaşlarla birlikte Bayram Namazı’nı eda etti. Siirtli hemşehrilerimizle bayramlaştı.

Vali Hacıbektaşoğlu,”Siirtli hemşehrilerimin,aziz milletimizin ve Âlem-i İslam’ın Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.

Bayram namazının ardından Siirt Belediyesine ait Mezbahanede denetim ve incelemelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Mezbahanede kurbanlık kesim işlemlerini inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kurbanlık kesim sırasını bekleyen vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Mezbahane hizmetleri ile ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, “Modern mezbahanemiz sayesinde Kurban Bayramı’nda istenmeyen görüntüler yaşanmıyor, tesislerimiz hızlı bir şekilde çalışıyor ve vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyor.
Kurban Bayramı boyunca hijyen, güvenlik dahil herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli önlemler alındı. Tüm ekiplerimiz alanda ve vatandaşlarımızın yanındadır.” dedi. 

Vali Hacıbektaşoğlu’na,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız eşlik etti.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.