Bu haber kez okundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Abdullahın Dondurmasını Ziyaret Etti
banner229

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Kültür ve  Turizm Müdürü Alaaddin Aydın, Müdür Yardımcısı Burhan Kılıçvuran,Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve THY Turizm Sahibi Muhammet Ali Sualp, Abdullah’ın dondurması sahibi Ayaz Hocaoğlu’nu işyerinde ziyaret etti.

Firma sahibi Ayaz Hocaoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’a dondurma da artık ülke genelinde bir marka olma yolunda ilerlediklerini belirterek “Dededen babamıza ve bize geçen bir üretimi gerçekleştiriyoruz.

Dededen toruna bir imalatımız var. Abdullahın Dondurmaları artık yalnız ilimizde ve bölgemizde değil ülkemizin bir çok yerinde bilinen bir marka olduğunu belirterek, gerçek salep ve keçi sütünden dondurmayı ürettiğini söyledi. 

Ülkemizin her yerinden gelen siparişleri özel ambalajlarda gönderdiklerini belirten Hocaoğlu, çeşitli dondurmaları ürettiklerini belirterek  fıstıklı, bademli ve meyveli dondurma çeşitlerinin çok beğenildiğini sözlerine ekledi.

Abdullahın Dondurmasına hayran kaldığını belirten Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, daha sonra Pastane içerisinde oturan vatandaşlarla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.