Bu haber kez okundu.

KOSİDER’de Celal Özak Güven Tazeledi
banner229

Kısa adı KOSİDER olan Kocaeli Siirtliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeli genel kurulda başkan Celal Özak ile yönetimi güven tazeledi.

Kocaeli’nin en aktif sivil toplum örgütleri arasında yer alan KOSİDER’in olağan genel kurulu fuar içi Sivil Toplum Merkezi’nde yapıldı. Tek listeli genel kurulda başkanlığa tekrar Celal Özak seçilirken, yönetim kurulunda Eşref Tokgöz ile Mustafa Kayra başkan yardımcılıklarına, Necdet Yaşa muhasipliğe, Nezir Mavi sekreterliğe getirildi.  M. Aydın Deniz ile Refik Yargıcı da üye olarak görev aldı. Denetim kurulu ise; Murteza Seven, Baha Nalbant ve Mahfuz Baran’dan oluştu.

Genel kurulda üyelere hitabeden başkan Celal Özak, “Amacımız doğduğumuz yeri doyduğumuz yerde en iyi şekilde temsil etmektir. Hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, geleneklerimizi yaşatmak en büyük amacımızdır” dedi. 

13 Mayıs 2017 cumartesi günü altı dernek tarafından Yalova’da düzenlenen pikniğe katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Özak, 3 Haziran 2017 cumartesi günü SEKA Sahil 2 Restaurant’da verecekleri iftara tüm üyeleri davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MANSUR 7 yıl önce

Bir zamanlar adnan gülyeşil vardı ve kıymetini bilmediniz..bu derneği kurnda oydu ve çokta aktifti,,,