Bu haber kez okundu.

KOSGEB Siirt’te Firmalar Arası Tecrübe Paylaşım Toplantısı Düzenlendi
banner229

 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile firmalar arası tecrübe paylaşım toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan STSO Başkan vekili Nedim KUZU, KOSGEB işbirliği ile tecrübe paylaşım toplantılarını her ay yapmayı planladıklarını, bu toplantılar ile son zamanlarda belirli bir aşama kat etmiş, ilimizdeki istihdam sorununa katkı sağlamış firmalar ile KOBİ’leri ve girişimcileri bir araya getirerek, işletmeler arası etkileşim düzeylerinin yükseltmeyi amaçladıklarını belirti.

 KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ ise yaptığı açıklamada, firmalar arası tecrübe paylaşım toplantılarının KOBİ’lerimize, girişimci adaylarımıza ve ilimiz ekonomisine faydalı olacağını, firmalara geleceğe yönelik fikirler vereceğini inandıklarını belirterek, bu toplantının düzenlenmesinde katkılarından dolayı STSO yönetin kuruluna ve tecrübelerini anlatan Genç Girişimci Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar ÖZYEŞİL’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.