Bu haber kez okundu.

  KOSGEB DESTEKLİ İŞLETMELERİN AÇILIŞI YAPILDI
banner229
Siirt’te KOSGEB Yeni Girişimci Desteğinden faydalanarak işletmelerini kuran girişimcilerin işyerlerinin açılışı yapıldı.
İşletmelerin açılış törenine Siirt Vali Yardımcısı Gürbüz SALTAŞ, KOSGEB İl Müdür Ömer ERKILIÇ, Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Rıfat Ayyıldız, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mansur Özkılıç, STSO Genel Sekreter V. Derya Çengel Arpacı ve çok sayıda davetli katıldı.
 İlk olarak Hastane caddesinde Siirt Pasta Dünyası adı altında işletmesini kuran Kübra Er’in işletmesinin açılış yapılıp daha sonra Güres caddesinde Renk Optik Ömer Alkaş’ın, Küçük Sanayi sitesinde İMZA YSMN markası adı altında mobilya imalatı yapan Servet Balık’ın ve Torosgağlı Halı Yıkama Sinan Dalkır’ın işletmelerin açılışı yapıldı.
 Açılışlarda Siirt Vali Yardımcısı Gürbüz SALTAŞ, ilimizde KOSGEB desteklerinden faydalanarak kurulan işletmelerden ötürü mutlu olduğunu, özellikle bayan girişimcilerin artması gerektiğini belirterek, istihdam sorununa katkı sağlayan İmza Mobilya yetkilisi Servet Balık’ı tebrik ederek bu işletmelerin ilimizdeki girişimci adaylarına örnek olmasını temenni etti. KOSGEB İl müdürü Ömer ERKILIÇ ise , KOSGEB olarak yeni işletme açmak isteyenlerin yanında olduklarını, girişimci adaylarımızın girişimcilik eğitimini alıp yeni işletme kurdukları zaman KOSGEB olarak 30 BİN TL üst limitli hibe ve 70 BİN TL faizsiz sabit yatırım desteği verdiğini, ayrıca kadın ve engelli girişimcilere % 10 pozitif ayrımcılık yaptığını belirterek, inşallah kurulan işletmeler ulusal pazarda söz sahibi olan işletmeler düzeyine yükselir dedi.
  İşletme yetkilileri bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için tüm davetlilere ve KOSGEB yetkililerine kendilerine sağladığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebIşyeri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.