Bu haber kez okundu.

Kooperatif Mahallesi 1745 Sokağın Yolları Çamurdan Geçilmiyor
banner229

Kooperatif Mahallesi 1745 sokakta devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle kazılan ve ancak asfaltlanamayan mahalle yolları yağışlarla birlikte çamur deryasına döndü.

Her yıl kış geldiğinde yollarının çamurdan geçilemediğini dile getiren Kooperatif Mahallesi 1745 sokak sakinleri, yollarının bozuk olmasından dolayı çektikleri sıkıntıların giderilmesi için yetkililere seslendiler.

Kooperatif Mahallesi 1745 sokak sakinleri, yollarının sakinleri, her yıl kış geldiğinde yollarının çamurdan geçilmediğini, yazın ise toz duman içerisinde kaldıklarını belirterek bu çilelerinin bitirilmesi için yetkililerin daha duyarlı olmalarını istedi.

Mahalle sakinleri bu sıkıntılardan dolayı artık yaşamlarının çekilmez bir hal aldığını belirterek, mahalle olarak adeta çamur deryasında yüzdüklerini söylediler.

Vatandaşlar, "Çarşıya gidip gelemiyoruz. Çocuklarımız evin önüne çıkamıyor, okula gidiş gelişlerinde zorluk çekiyorlar. Kapımıza bir araç gelemiyor çamurdan dolayı. Buradan Belediye yetkililerine sesleniyoruz! Bizim mağduriyetimiz giderilsin." şeklinde konuştular.

Mahalle sakini olarak artık bu çamurun sıkıntısını çekemeyecekleri bir duruma geldiklerin söyleyen Mahalle sakinleri, yaşadıkları sıkıntıların anlatılacak gibi olmadığını ve siz de görüyorsunuz; Evin önü adeta çamur deryasına dönmüş. Kadınlarımız, çocuklarımız sokağa çıkamaz hale gelmiş." ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.