Bu haber kez okundu.

"KOBİ Gelişim Destek Programı" Tanıtım Toplantısı Yapıldı
banner229

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından KOBİGEL 2017 çağrısı kapsamında imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lere 1 milyon TL destek verilecek.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı konferans salonunda düzenlenen toplantıya KOSGEB Siirt İl Müdürü Ömer Erkılıç, Siirt TSO ve DİKA yöneticileri ile imalat sektörüne yönelik yatırımcılar katıldı.

KOSGEB ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında, imalat sektöründeki yatırımcılara "KOBİ Gelişim Destek Programı" KOSGEB Uzmanı Utku Aslan tarafından anlatıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, imalatçı firmalara KOSGEB'in sunduğu imkanlar KOSGEB Uzmanı Utku Aslan tarafından anlatıldı.

Toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulunan KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, toplantının gayet verimli geçtiğini söyledi. 'Katılımcılarımız gayet iyiydi. Umarız bu katılımcılarımızdan Siirt'imize güzel projeler çıkar, biz KOSGEB olarak projeleri destekleriz.' diyen Erkılıç, şöyle konuştu: 'KOBİ Gelişim Desteği kapsamında imalat sektöründe faaliyet gösteren işletmeler proje yaptığı zaman 300 bin liraya kadar bir destek projemiz var. 700 bin liraya kadar da sıfır faizli bir kredimiz var. Toplamda bir milyona kadar proje yapan işletmelerimize destek vereceğiz. Bugünkü toplantımızda inşallah güzel projeler çıkacağını ümit ediyoruz.

Projemizin son başvuru tarihi 20 Ekim 2017 tarihidir. Proje yapmak isteyen imalat sektöründeki işletmelerimizin mutlaka o tarihten önce projelerini hazırlayıp sunmaları gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.