Bu haber kez okundu.

banner229
Siirt'te, kız çocuklarının okullaşma oranının artırılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca uygulamaya konulan "Kızların Eğitimi Projesi" (KEP II) kapsamında 4 günlük seminer verildi.
Bir otelde düzenlenen seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Proje Uzmanı Mehmet Şirin Batur, kız çocuklarının okullaşma oranlarının artırılmasıyla iletişim becerilerinin artırılmasıyla ilgili verilen seminerlerde hedef kitlenin öğretmenler, yerel basın mensupları, din görevlileri ve sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.
İnsanlar arasında bilgi, duygu ve düşünce paylaşımının iletişimi oluşturduğunu ifade eden Batur, şunları kaydetti: "Doğası gereği iletişim kurmak insanın temel ihtiyaçları arasındadır. Aile, okul, iş, arkadaş, eş, kurumlar ve hatta devlet bile insanın iletişim kurduğu birimlerdir. Her birimle farklı iletişim kurmak, bu iletişimleri dengede tutmak, anlaşılır, algılanabilir olmak, kişinin bireysel, psikolojik, sosyal konumunu belirleyen gerekliliktir."
KEP II Drama Bilim Uzmanı ve Eğitim Danışmanı Nilgün Tuluk ise, kız çocuklarının okullaşma oranının artırılmasıyla ilgili yapılacak ev ziyaretlerinde kurulacak iletişimin nasıl olması gerektiği hakkında seminer verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.