Bu haber kez okundu.

Kızlar Tepesi Kaderine Terk Edildi
banner229

Siirt nefesi olan ve Kayyum zamanında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından baştan sonra yenilenen Kızlar Tepesi kaderine terk edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Kayyum döneminde açılması beklenen ancak açılmayan Kızlar Tepesinde bulunan birçok ağaç ve çimlerin kuruduğu iddia edildi. 

Konuyla ilgili şikâyetleri Gazetemiz Medya Siirt’e bildiren Siirtli vatandaşlar, “İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Siirt Belediyesi Kayyumu döneminde yapılan ve inşaat çalışması biten Kızlar Tepesine yeni ekilen ağaç ve çimlerin susuzluktan kuruduğunu gördük ve içimiz acıdı. Bu konuda Siirt Belediyesinin bir çalışma yapmasını bekliyoruz” dedi. 

Kızlar Tepesinin eski halinde daha bir güzel olduğunu ancak, kızlar tepesinde yapılan çalışmaların tamamlanmasına rağmen  neden  hizmete açılmadığını belirten vatandaşlar “Kızlar Tepesinin neden hizmete açılmadığını merak ediyoruz. Şuan çalışmalar durdurulmuştur. Kayyum dönemimde Kızlar Tepesinin açılışının yakın bir zamanda yapılacağı duyurulmuştu.

Yapılan Yerel seçimlerde Belediye’nin kaybedilmesi yani HDP’ye geçmesi ile beraber burada çalışmalar durdu ve bakım yapılmıyor. Bizim istediğimiz Kayyumun yaptığı bu hizmeti yeni Belediye yönetiminin gözden geçirmesi ve biran önce halkın hizmetine sunmasıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Afişleri bırak parka bak 5 yıl önce

Belediye borç afişlerini bırakıp bi Siirte baksa artık her yer işporta tezgahı. Kayyum döneminde ne güzel pazara taşınmıştı. Park gerçek anlamda çok güzel bir proje oldu siirtin cazibe merkezi haline gelecekken belediye siyaseten parkı açmıyor yazık günah

Avatar
Ali 5 yıl önce

Herkim açılmasına engelse rabbim bin belasını versin
Kimin engel olduğunu da gayet iyi biliyoruz
Boş muhabbetlerede gitmeyin başkasının pisliğinide bir başkasına mal etmeye çalışmayın biz neler olduğunu gayet iyi biliyoruz sade bir yalan haber olmuş