Bu haber kez okundu.

Kızılay’dan Turgut Kayar’a Geçmiş Olsun Ziyareti
banner229

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, ve beraberindekiler immün plazma yöntemiyle tedavi edilerek, entübeden iyileşip yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenen 43 yaşındaki Turgut Kayar’ı evinde ziyaret etti.

Turgut Kayar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 45 gün sonunda immün plazma tedavisi ile bu hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kayar, Allah’a şükür bu hastalığı yendim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Hastanede tedavim süreci çok iyi geçti. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de plazma bağışında bulunacağım. Hemen iyileştiğim anda bağışta bulunacağım.

İlk işim olacak, düşünüyorum. Hastalık sürecim biraz zor geçti ama şükür Rabbime nefes alabiliyorum. Çocuklarıma kavuştuğumdan dolayı çok mutluyum” dedi.

Bu süreç içerisinde benden dualarını esirgemeyen, bana destek sunan herkesten Allah razı olsun." diyen Kayar, herkese sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları önerisinde bulunarak, Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç’a ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ta Turgut Kayar kardeşimize geçmiş olsun diliyoruz. Bundan sonraki hayatında da sağlıklı yıllar diliyoruz şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.