Bu haber kez okundu.

Kızılay’dan Annelere Sevgi Bohçası ve Bebek Arabası
banner229

Siirt'te yeni doğan bebeklere ve annelerine Kızılay tarafından "Sevgi bohçası ve bebek arabası" hediye edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği Siirt Devlet Hastanesi'nde doğum yapan 170 anne ve bebeğine destek amaçlı içinde hijyen ve ihtiyaç malzemeleri bulunan paketler ile hayırseverler tarafından alınan bebek arabaları hediye edildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, yaptığı açıklamada, Kızılay ile yapılan iş birliğinin ilçelere de yayılması için daha geniş kapsamlı çalışmalar yapacaklarını belirtti. Ömür, Kızılay yetkililerine ve hayırseverlere teşekkür etti.

Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, Kızılayın sadece kötü günde değil iyi günde de insanların yanında olduğunu belirtti.

Tanık, "Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği ilk etapta ihtiyaç sahibi 170 aileye hijyen paketi hediye ettik. Ayrıca hayırseverler tarafından bebek arabası verildi. İnşallah Sağlık Müdürlüğümüzün talebi üzerine ilçelerimize de yardımlarımız olacak." dedi.

Şaziye Özçiçek, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Allah devletimizden razı olsun. Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim Soylu 4 yıl önce

çok acı verici bir program