Bu haber kez okundu.

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Somali’de Kurban Eti Dağıttı
banner229

Türk Kızılay vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Somali'de 7 bin 030 küçükbaş, 3 Bin 500 büyükbaş kurban kesti.

Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, bu yıl kurban faaliyetinde Somali’nin başkenti Mogadişhuda ve beş bölgesinde 7030 küçükbaş hayvan 3500 büyükbaş hayvan olmak üzere toplam 31.530 hisse kurban vekâletini alıp Somali’nin başkenti Mogadişhuda ve 5 bölgesinde kestirilip yetimhanelere, kamplara ve muhtaç ailelere dağıttı.

Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Somali'de vekaletle kurban organizasyonu düzenlediklerini belirterek, burada beş bölgede 7 bin 030 küçükbaş, 3 Bin 500 büyükbaş kurbanın kesimini tamamladıklarını söyledi.

Kesimi yapılan hayvanların etlerinin parçalanması sonrası ihtiyaç sahibi Somali halkına dağıtıldığını belirten Tanık, aynı anda SMS yoluyla kurbanlarının kesildiği bilgisinin bağışçılara iletildiğini aktardı.

Vekâletini bize veren her bir vatandaşımızın vekâleti tek tek usullere uyarak yerine getirildiğini belirten Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Vekâletlerini bize teslim eden tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
remzi demirci 4 ay önce

millet bağış yapsın bizler yardım dağıtma adı altında bol bol gezelim olmuyorsa iyi ama nasılsa halk yardım ve bağış yapıyor bizde değerlendirelim dünyayı gezelim düşüncesi varsa vicdan ve Allah korkusu ile alakalı olur ..umarım öyle olmasın

Avatar
Servet 4 ay önce

Hep muhalif hep muhalif başka bir meziyet yok oralara gitmek ne kadar meşakkatli işler ah bi anlasan yener bey Somali ye gitmiş Avrupa ya deyil