Bu haber kez okundu.

Kızılay Haftası Nedeniyle Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu’na Ziyaret
banner229

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, ''Kızılay Haftası'' dolayısıyla, Türk Kızılay’ı Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Kızılay haftasını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, büyük bir özveriyle yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği çalışmalardaki temel gücü, yardımsever halkımızdan alan Türk Kızılay'ı, her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur.

Kızılay'ın Türkiye'de ve dünyada insanların en zor anlarında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğini destekleyen kuruluş olma yolunda çalışmalarına devam ettiğini ve Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Türk Kızılay’ı Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç’ ta Kızılay haftası kutlamaları ile ilgili bilgi vererek, Vali Hacıbektaşoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.