Bu haber kez okundu.

Kızılay Haftası Çoşkuyla Kutlanıyor
banner229

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında  Kızılay Haftası olarak kutlanan ve bu sene 150.yıl dönümü kutlanan Kızılay Haftasında Siirt Kızılay Şubesi tarafından ilimizin çeşitli okullarında kutlanmaya devam ediyor. 

Kızılay Haftası nedeniyle Hassa Hatun Anaokulunda kızılay temalı tiyatro gösterisi düzenlendi.Siirt Üniversitesi Kızılay topluluğu öğrencileriyle miniklerin gösterisi ilgiyle izlenirken,Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık tarafından miniklere kızılayın faaliyetleri ile ilgili bilgi aktarılırken ,deprem,sel ,afetlerde yapılması gerekenlerle ilgili olarak tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.
Ayrıca 150.yıldönümü olarak kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle  miniklerle pasta kesimi gerçekleştirilip miniklerle kızılay haftası çoşkuyla kutlandı. Etkinlik programına mİniklerin aileleri ,Siirt Üni. topluluk öğrencileri,öğretmenler katıldı.çekilen hatıra fotoğraflarının ardından etkinlik sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.