Bu haber kez okundu.

Kızılay Engelsiz Koordinasyon Kurulu Toplantısı 7 Bölge Başkanının Katılımıyla Gerçekleştirildi
banner229

Kızılay, Gençlik ve Kadın teşkilatlanmalarının ardından Engelsiz teşkilatlanmasını da güçlendirmek için Türkiye’nin 7 bölgesini temsil eden Kızılay Engelsiz Başkanlarının katılımıyla ilk koordinasyon kurulu toplantısını engelsiz koordinasyon kurulu Başkanı Yener Tanık başkanlığında yaptı.

Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu Üyesi ve engelsiz koordinasyon kurulu Başkanı Yener Tanık başkanlığında yedi bölgeden seçilen kurul üyelerlinin katılımıyla  Ankara,da toplantı düzenlendi.

Toplantıda engelsiz gönüllülerinin bölgelerle ortak faaliyete projeler yıürütecek ve daha etkin  sonuçlar sağlanması için koordinasyon sağlandı. 

Yeni faaliyetlerin yapılması geliştirilmesi ve desteklenmesi için bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının sonunda Türkiye de öncelikle her bölgede olması planlanan engelsiz ikram aracının tanıtımı yapıldı. 

Türk Kızılay’ı yönetim kurulu Üyesi ve engelsiz koordinasyon kurulu Başkanı Yener Tanık, “amacımız engelli kardeşlerimizin Türk Kızılay’ında yapılan faaliyetlerine katılımlarını sağlamak amacımız Kızılay şubelerimizde engelli kardeşlerimizin gönüllülük esaslı çalışmalarını azami ölçüde arttırmak olduğunu söyledi.”










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.