Bu haber kez okundu.

Kızılay'dan İhtiyaç Sahibi 390 Aileye Nakdi Yardım
banner229

Türk Kızılayı Siirt Şubesi 390 aileye 400'er lira nakdi ve gıda yardımı yapacak.

Türk Kızılay Siirt Şubesi Başkanı Nihat Altunç, merkez ve ilçelerde gıda yardımlarının başladığını nakdi yardımların ise yakın zamanda dağıtılacağını belirtti.

Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Ramazan ayında iftar ve sıcak yemek yerine nakdi ve kuru gıda yardımlarına ağırlık vereceklerini belirten Altunç, şunları kaydetti:"Bu yıl salgın nedeniyle her ramazan ayında 500 kişiye verdiğimiz iftar ve sıcak yemek yerine kuru gıda yardımına ağırlık vereceğiz. İlk etapta 400 koli gıda yardımına başladık. Ailelere ihtiyacına göre 400'er lira dağıtılacak.

Ayrıca Kovid-19 nedeniyle ramazan öncesi 700 koli gıda, 400 kutu konserve ve 25 bin lira Valiliğimiz bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubuna dağıtılmak üzere bağışlandı.

Kızılay Şube Başkanı Altunç,  Covid-19 tedbirleri uyarınca Sudan’dan ilimize getirilen ve KKK yurtlarına yerleştirilen vatandaşlarımızla birlikte14 günlük karantinaya tabi tutulan Mehmetçiklerimize kaldıkları yurtlarda Türk Kızılay’ımız 1100 kişiye 3 öğün iaşe yemek sağlamaya devam ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 4 yıl önce

Lütfen bizede yardım edin