Bu haber kez okundu.

Kızılay'dan 500 Aileye Ramazan Pidesi
banner229

Siirt’te Türk Kızılayı ekibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, ihtiyaç sahibi 500 vatandaşa ramazan pidesi dağıttı.

Türk Kızılayı Siirt Şubesi, Ramazan Ayı’nın ilk günü hazırlığına önemli bir katkı vererek, çeşitli mahallelerde 500  aileye Ramazan pidesi dağıttı.

Erzak paketi gibi önemli hizmetleri ilk günden bu yana yapan Siirt Valiliği Vefa Sosyal Destek Gurubu'nda da yer alan Türk Kızılay Siirt Şubesi ve gönüllüleri, 500 aileye Ramazan Pidesi dağıtımı yaparak takdir topladı.

Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, yaptığı açıklamada, sokağa çıkamayan 500 aileye ulaşarak sıcak ramazan pidesi ulaştırdıklarını söyledi.

Altunç, Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceklerine vurgu yaparak, tüm vatandaşların Ramazan Ayı’nı tebrik etti.

Ramazan pidesi ulaştırılan vatandaşlar da Türk Kızılay ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.