Bu haber kez okundu.

Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıda, 2017-2018 dönemi kış tedbirleri masaya yatırıldı.

Vali Vekili Bünyamin Kuş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, emniyet, jandarma ve belediye yetkilileri ile Karayolları, İl Özel İdaresi temsilcileri ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Vekili Bünyamin Kuş, Kış tedbirleri, bölgenin iklim şartları ve arazi yapısı dikkate alınarak, trafik güvenliğini olumsuz yönde etkileyebilecek olaylar ile ulaşımda meydana gelebilecek aksamaların önlenmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ve gerekli tedbirlerin önceden alınması gerektiğine dikkat çekti.

Vali Vekili Kuş, ilgili tüm kuruluşların eksikliklerini tamamlamaları ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak, göreve hazır vaziyette bulunmaları yönünde talimat verdi.

Toplantının başlangıcında ve İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan kış mevsimi ile ilgili alınması gereken önlemler, sunu halinde katılımcılara aktarıldı.

Toplantıda, 2017-2018 yılı kış mevsimin ağır geçmesi ihtimali göz önünde bulundurularak, Kar yağışı, yağmur, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler, il ve ilçelerimizde karla mücadele ile ilgili yaşanan sorunlar,Kış lastiklerinin denetimi, kullanılan araçların bakım ve onarımının yapılması, sorun yaşandığında anında müdahale edilebilecek hazırlıkların tamamlanması, iletişim araçlarının etkin kullanılması, konuları görüşüldü.

Toplantının başlangıcında İl jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün Trafik Şube Müdürleri kış mevsimi ile ilgili alınması gereken önlemlerin katılımcılara aktarıldığı sunumlarını yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.