Bu haber kez okundu.

Kent Meydanının 2. Asansörü İptal
banner229
Sitetemize gelerek projede yer alan iki asansörden birinin iptal edilmesini talep eden vatandaşlar, Vali Mustafa Tutulmaz ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan’a seslerine kulak verdikleri için kendilerine teşekkür ettiklerinin iletilmesini istediler.
Temmuz ayında başlanan KENT MEYDANI inşaatında, meydanın ortasına yapılan asansörlerden birinin gereksiz olduğunu ifade eden vatandaşlar, inşaat aşamasında olan asansör yerlerinin tekrar gözden geçirilmesini istediler. Gazetemize gelen vatandaşların bu yöndeki talebinin ardından İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan, Proje Mimarı Tuba Mumay ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bülbül, Kent Meydanında incelemelerde bulunarak meydanın ortasında bulunan asansörü halkın sesine kulak vererek değerlendirmeye aldı ve iptal edilmesi için Vali Mustafa Tutulmaz’dan onay aldı.
Siirt Valiliği tarafından yapılan ve 7.400 metre kare alanı kapsayarak, 4 milyon liraya mal olacak olan Kent Meydanı projesi, saat kulesi ve eski tekel arsası üzerindeki alanın tamamını içerisinde barındırırken, gazetemize gelerek projede yer alan iki asansörden birinin iptal edilmesini talep eden vatandaşların talebini İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan'a iletmemiz üzerine, Vali Mustafa Tutulmaz'la temasa geçen Güldoğan, Vali Mustafa Tutulmaz'ın talebi yerinde bularak onaylamasının ardından asansörlerden birinin iptal edilmesine karar verildi.
Vatandaşlar Vali Mustafa Tutulmaz ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Güldoğan’a taleplerinin yerinde görülerek olumlu şekilde değerlendirilmesinin ardından kendilerine teşekkür ettiklerinin iletilmesini istediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKENT MEYDANIAsansör
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.