Bu haber kez okundu.

Kendisi Gitti, Gönlü Siirt’te, Yukatel Denizli Spor-İl Özel İdaresi Spor Kardeş Kulüp Oldu
banner229

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Ali Fuat Atik, Siirt’i unutmayacağını kanıtladı. Denizli’de bir dizi incelemeler ve çalışmalar yapan Vali Ali Fuat Atik, Yukatel Denizli Spor Kulübü tesislerine giderek burada Denizli Spor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Yönetimi ve Futbolcuları bir araya geldi.

Siirt’te görev yaptığı sırada Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün Onursal Başkanlığını yürüten Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Spor Kulübü ile Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünü kardeş kulüp yaptılar. Düzenlenen törenle iki takımı kardeş takım yaptıklarını açıklayan Denizli Valisi Ali Fuat Atik; “Daha önce Trabzon Spor ile kardeş olan Siirt İl Özel İdaresi Spor şimdi de Denizli Spor ile kardeş kulüp oldular. Bu kardeşliğin Siirt’e büyük bir sevinç ile karşılanacağını biliyorum. Üç Dilli Evliyalar Diyarı Siirt, Sanayi ve Turizm Şehri Denizli illerimizin kardeşliği hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN CANPOLAT; YAPILAN TÖRENE CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI

Siirt İl Özel İdaresi Spor ve Yukatel Denizli Spor kulüpleri arasından kurulan kardeşlik köprüsü törenine canlı telefon bağlantısı ile katılan Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, Ali Fuat Atik’in öncülüğünde büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile ilimize Vali olarak yeni atan Osman Hacıbektaşoğlu ile birlikte büyük projelere ve başarılara imza atacaklarını belirten Başkan Canpolat; “Sayın Valimizin Ali Fuat Atik öncülüğünde büyük başarılar imza attığımız düşünüyorum.

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile ilimize yeni atanan Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ile birlikte bu başarıları devam ettireceğiz ve Allah’ın izniyle Siirt’e farklı konularda hizmet etmeye devam edeceğiz.

Valimiz Denizli Valisi oldu ancak halen bizleri unutmadığını kanıtladı ve Yukatel Denizli Spor ile Siirt İl Özel İdaresi Spor arasında kardeşlik köprüsü kurdu. Bu bizi son derece onurlandırmıştır. Kendisine ve Denizli Spor Kulübüne çok teşekkür ederim. Bu kardeşliğimiz bir ömür boyu daim olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.