Bu haber kez okundu.

Kemal Bilim, AK Parti Milletvekili Aday Adayı
banner229

Siirt İş Adamları Derneği (SİSİAD) Başkanı ve Bilim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti'den Siirt milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

Ankara'da bulunan Kemal Bilim, AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret ederek AK Parti Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim, amacının milletvekili olarak çeşitli projeleri gerçekleştirip ilin daha fazla ileriye gitmesini sağlamak olduğunu söyledi. Yatırımlarının Siirt'te olduğunu ifade eden Bilim, "istihdamın nasıl çözülebileğini de bildiğini ve Siirt'in dertleriyle dertlenmek için bu yola çıktığını ifade etti.

2018 yılının Haziran ayında Ülkemizin ve dolayısıyla Siirt’imizin geleceğini belirleyecek çok önemli bir genel seçim yaşayacaklarını ifade eden Kemal Bilim, Ülkemizin, milletimizin daha bağımsız, daha müreffeh daha kuvvetli bir ülke haline gelip gelmeyeceğinin oylanacağı; içerdeki ve dışarıdaki karşı çıkanların -son bir gayret- var güçleriyle, “bölgesel güç / küresel aktör” olma yolundaki ülkemizin önünü kesme çabalarını yoğunlaştıracağı bu seçim döneminde, gönlü memleket sevgisiyle dolu olan her kardeşimize gücü oranında bir görev düşmektedir.

Bu şartlar altında, büyük ve güçlü Türkiye davasında ilimize ve Ülkeme hizmete talip oluyorum. Bizleri yetiştiren devletime; içinde gözünü açtığım, içinde yaşadığım ve Allah nasip ederse son nefesimi de içinde vereceğim şehrime bir milletvekili olarak bir katkı sunma imkânı benim için en büyük şereftir.

Öncelikle Siirt teşkilatı ve genel merkezdeki parti yetkililerimizin sonrasında da kalbi bu memleketin aşkıyla çarpan her bir kardeşimizin desteği ve takdiriyle önce aday sonra da Milletvekili olarak Şehrimize ve Ülkemize hizmet etmeyi istiyor ve bu doğrultuda görevimi ifa edebilmeyi ümit ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği erken genel seçimlerinin Ülkemize, Milletimize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve tüm hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın bilim siirt te kaç fakir fukara olduğunubilirmiydin acaba

Avatar
Kadir 6 yıl önce

Sayın siirtli çaycı peki ya siz kemal hocamın kimlere destek çıktığını yüzlerce kişiye elinden gelen desteği yaptığını bilir miydin? ön yargılı konuşma

Avatar
Siirtliler 6 yıl önce

Memleket sorunlarini temelden yegane bien Büyük işadamıKEMAL BILIMdir.