Bu haber kez okundu.

Kayyum Belediye Başkanı Hakan Şeker’in Girişimleri Sonuç Verdi
banner229

Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkanı Hakan Şeker’in girişimleri sonuç verdi.

Van Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Pervari İlçe Merkezi ve Beğendik Beldesi arası 20 Km’lik yol, 15 milyon maliyetle sıcak asfalt yapımına 11 Ağustos 2017 tarihinde başlandı.

Beğendik Kayyum Belediye Başkanı Hakan Şeker, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülmaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yolun, medeniyetin en büyük nimetlerinden biri olduğunu belirten Şeker, “Yolun Beğendik beldemiz üzerinden Hizan ve Bitlis iline bağlantılı olduğunu ifade ederek, yolun yapımı için yaptığımız girişimler sonuç verdi.

Belde sakinlerimizin yaşam koşullarını daha da yükseltmek için alt yapı ve müşterek hizmetlerin iyileştirme proje çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. “dedi.

Şeker, ”Pervari ilçemizi ve beldemizin daha yaşanılabilir bir belde haline dönüştürülmesi amacıyla tüm kurumlarımızla koordinasyon içinde çalışmalarımız artarak devam etmektedir.

Hedefimiz modern, hızlı ve güvenli 20 Km’lik yolun en geç kasım ayında tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilen 7 yıl önce

olunca oluyormuş emeği geçen herkese teşekkürler yalnız Allah için eruh şırnak yolu neden yapılmıyor