Bu haber kez okundu.

Kayra ve Ekemen Ailesinin Mutlu Günü
banner229

İlimizin önde gelen İş İnsanı Murat Kayra’nın biricik  oğlu Veysel Kayra, Şehabettin Ekemen’in Biricik  kızı Sümeyye Ekemen ile Malatya Mövenpıck Hotelde görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. 

Genç çiftin nikâh şahitliklerini AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay İş İnsanı Murat Gözüpek gelin ve damadın yakınları ve damadın amcası Burak Kayra yaptı. 

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Sümeyye ve Veysel çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de genç çifte, ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti. 

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar dileyerek, Kayra ve Ekemen ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Damadın babası Murat Kayra amcası Burak Kayra düğün boyunca davetlileriyle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür ettiler. 

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Kayra ve Ekemen ailelerini de kutluyoruz.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.