Bu haber kez okundu.

Kaymakamı Dayanç, Yeni Devlet Hastanesinde İncelemede Bulundu
banner229

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale getirilen 30 yataklı Eruh Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, tüm Eruh halkını hastaneden faydalanmaya davet ederek, binanın son derece modern ve son teknoloji ekipmanlara sahip olduğunu ve nedenle, halkımızı sağlık hizmetleri açısından memnun edeceğini düşünüyoruz.

Eruh’ta yaşayan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir hastane binamız mevcut. Sağlık hizmetlerini en kaliteli bir biçimde alabileceklerini bilsinler. İlçemize böyle bir hastaneyi kazandıran değerli devlet büyüklerimize de arıca teşekkür ediyoruz. Çalışanlarıyla, fiziki yapısıyla halkımıza layık bir yer oldu.

Kaymakam Dayanç, Devlet Hastanesinin özel hastane gibi yapıldığını belirterek, "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. İlçeye yakışan kaliteli bir hastane oldu. Vatanımıza, milletimize, hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.