Bu haber kez okundu.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Aydın, Marketlerde Denetim Yaptı
banner229

Kurtalan  Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personellerinden oluşturulan kontrol ekiplerinin katılımı ile vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla ilçede faaliyet gösteren marketlerde denetimlerde bulundu.

Denetimlerde her ayrıntı titizlikle inceleyen ekiplerimiz başta et ve süt ürünleri olmak üzere bütün gıda ürünlerini kontrol ederek özellikle tüketim tarihleri ve hijyen durumlarına dikkat etti.

Yapılan denetimler ile ilgili açıklama yapan Kurtalan Kaymakamı /Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Halkımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzlukların takipçisi olacağız. Ekiplerimizce kontrollerimiz aralıksız devam edecektir.

Halkımızın sağlığı bizim için birinci sırada gelmektedir. Başta et ve süt ürünleri olmak üzere bütün ürünlerin steril durumları ve sağlığa uygunlukları konusunda hiç taviz vermeden halkımızın daha temiz ve güzel ortamda gönül rahatlığıyla hizmet almasını sağlayacağız” dedi.

Kaymakam / Başkan V. Aydın, denetimlerde temizlik ve halk sağlığına önem veren işyeri sahiplerine teşekkür ederken, kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli işlemlerin yapılması yönünde talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.