Bu haber kez okundu.

Kaymakam Yerlikaya ve Başkan Özcan Öğrencilerle Bir Araya Geldiler
banner229

Pervari Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte Pervari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Yerlikaya ve Başkan Özcan, öğrencilerin sorun, sıkıntı ve kendilerinden beklentilerini dinleyerek, öğrencilere problem ve sıkıntılarını mutlak suretle kendilerinden paylaşmalarını istediler.Akşam yemeğinde öğrencilerle aynı masada oturan, aynı karanavadan yemek yiyen Kaymakam Yerlikaya ve Başkan Özcan, öğrencilerle yakından ilgilendiler.

Yemek sonrasında öğrencilerle beraber etüt salonuna geçen Kaymakam Yerlikaya ve Başkan Özcan, öğrencilere programlı şekilde, nasıl ders çalışmaları gerektiğini anlatıp, kendilerine sunulan bu imkanları iyi değerlendirdikleri takdirde sınavlarda daha başarılı olacaklarını anlattılar.

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Pervari Anadolu İmam Hatip Lisesinden ayrılan Kaymakam Yerlikaya ve Başkan Özcan, bu tür ziyaretlerin zaman zaman devam edeceğini kaydettiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.