Bu haber kez okundu.

Kaymakam Yerlikaya ve Başkan Özcan Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde Kaymakam Ali Recai Yerlikaya ile Belediye Başkanı Tayyar Özcan ilçe devlet hastanesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve görevli sağlık personeli ile bir süre sohbet ederek sorunlarını öğrendiler.

Ziyareti değerlendiren belediye başkanı Tayyar Özcan her zaman takdir edilecek çalışmalar sergileyen sağlık personelinin içinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük fedakarlıklar sergilediklerini belirtti.
Özcan “ İnsanları tedavi ederek sağlıklarına kavuşmalarını sağlamakta olan sağlık çalışanları her zaman takdir edilecek çalışmalar sergiliyorlar.Sağlık çalışanlarının içinde bulunduğumuz pandemi dönemindeki fedakarlıkları her türlü takdirin üstündedir.Bütün sağlık personeline teşekkür ediyor ve kutluyorum.”dedi.

Kaymakam Yerlikaya da yaptığı açıklamada sağlık personeline teşekkür etti ve pandemi önlemlerine dikkat çekti.Yerlikaya “ Pandemi döneminde sağlık personelleri çok büyük özveri gösterdiler, yoğun bir çalışma temposu sergilediler. Bu vesile ile bütün Vatandaşlarımızın pandeminin henüz sona ermediğini göz önünde bulundurarak maske ile sosyal mesafeye uymalarının yanı sıra aşı olmaları gerektiğini unutmamalarını istiyorum.” Şeklinde görüş belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.