Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç’tan Polis ve Jandarma Personellerine Bayram Ziyareti
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Kurban Bayramı dolayısıyla polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek yoldan geçen sürücülerin bayramlarını kutladı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı V. Teğmen Hüseyin Keser, İlçe Emniyet Amiri V. Emrah Öztürk ile birlikte, sürücülerin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı kapsamında Veyselkarani Beldesinde bulunan uygulama noktasını ziyaret eden Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, sürücülerin bayramını kutlayarak trafik kuralları hakkında uyarılarda bulundu.

Özellikle sürücülerden hız sınırlarına uymalarını isteyen Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, sürücülerden yanlarında sevdiklerini taşıdıklarını unutmamalarını, kendilerini bekleyen sevdiklerinin bulunduğunu hatırlatarak, mutlaka gidecekleri yere hız yapmadan sakin bir şekilde trafik kurallarına uyarak yollarına devam etmelerini istedi.

ŞEHİT AİLELERİ BAYRAMDA YALNIZ BIRAKILMADI

Baykan Kaymakamlığı tarafından Vefa Destek Sosyal Grubuna gönderilmiş olan hediyeler Baykan Jandarma Personeli tarafından Şehit Ailelerine ulaştırıldı.

Şehit Ailelerimiz unutulmadı ve Jandarma Personelimiz her bir Şehit yakını ile tek tek ilgilenip, ailelerin Ramazan Bayramlarını Kutlayarak kendilerine hediyelerini armağan etti.

Ayrıca Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un “ Buruk Bir Kurban Bayramı geçiriyor olsakta, ülke olarak bu zorluğunda üstesinden geleceğiz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanete en iyi şekilde Devlet olarak bakmakla mükellefiz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizsiniz.

Devletimiz ve Milletimiz için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz; şehit ve gazi yakınlarının her daim yanlarında olacağız.

Kurban Bayramınızı tebrik eder ve hayırlı bayramlar dilerim” mesajını ailelerimize iletip, Şehit yakınlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edip, hayırlı günler dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.