Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç ve Başkan Özcan’dan Esnafa Bayram Ziyareti
banner229

Baykan Kaymakamı / Baykan Belediye Başkan V. / Pervari Kaymakam V. Mehmet Tunç ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte Pervari ilçemizde esnaf ve vatandaşlarla buluştular.

Pervaride esnafları tek tek ziyaret eden Kaymakam Tunç ve Başkan Özcan, sokakta karşılaştığı genci, yaşlısı, öğrencisi toplumun her kesimindeki vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutladı.

Esnaf ile diyaloğu pekiştirmek ve bayramlarını kutlamak için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Mehmet Tunç, “Esnafımızı ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladık. Sohbet havasında düşüncelerini dinledik. Esnafımız ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti bizlerle paylaştı. Biz de her zaman onların yanında olduğumuzu kendilerine aktardık.

Esnafımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretme yolları aradık. Vatandaşımızın sıkıntı ve isteklerini dinleme fırsatımız oldu.” şeklindeki sözlerinin ardından; esnafımıza bol ve bereketli kazançlar, vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diyerek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.