Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç ,Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, ilçede faaliyete geçen istihdam odaklı Tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Firma yetkililerinden bilgi alan Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, ilk işçilerinin alınarak gerekli olan eğitimlerinin verildiği ve zamanla fabrikada çalışan personel sayısının 200’e ulaşacağı bilgilerini aldı. Ardından fabrika çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.

Gençlere istihdam sağlayan ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı yapan bu tür teşebbüslerin daima desteklenmesi gerektiğini ifade eden Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, hiç kimseye el açmadan ve işsizlikten şikayet etmeyerek kendi emekleriyle hayatını idame ettirmeye çalışan emekçi gençleri de tebrik ederek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.