Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçe Emniyet Amiri Nadir Yolbulan, İlçe Jandarma Personeli Kıdemli Üstçavuş Çağlar Ceylan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Medeni Duygucu, İlçe Mal Müdürü Aydın Ağraç ve beraberindeki heyet ile ilçe merkezinde ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, Ramazan öncesi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakamlıkça hazırlanan gıda kolileri Şehit Ailelerine dağıtıldı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, her bir şehit yakını ile tek tek ilgilenip, ailelerin Ramazan arefesinde hal ve hatırlarını sorarak ziyaretler gerçekleştirdi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’un “Sizler bize Aziz şehitlerimizin emanetisiniz, bizler bu emanete Devlet olarak en iyi şekilde sahip çıkacağız. Sizler asla ama asla kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Sizler Devletimiz içinde bizler içinde başımızın tacısınız.

Devletimiz ve Milletimiz için canlarını feda eden şehitlerimizin ve yaralanan gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Devletimiz ve biz idareciler sizlerin her daim yanlarında olacağız.” dedi. Şehit yakınlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edip, hayırlı Ramazanlar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit yakınları ise, ilgi, alaka ve ziyaretinden ötürü Kaymakam Mehmet Tunç'a teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.