Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Köy Yollarında İncelemelerde Bulundu
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç yapımı planlanan grup köy yollarının geçeceği alanlarda incelemelerde bulundu.

Bayykan Bitlis karayolu üzerinde bulunan Günbuldu  ve Sarıdana köylerini ziyaret eden Tunç, teknik elemanlardan yapılacak çalışma hakkında bilgi aldı.

Köylülerle de görüşen Kaymakam Tunç, köylülerin daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri için projeler ürettiklerini ve bunları hayata geçirmeye çalıştıklarını belirterek “Bu günde yapılmasını  planladığımız grup köy yolunda incelemelerde bulunduk ve teknik elemanlarımızdan bilgi aldık.

Bu arada da köylülerimizle bir kez daha bir arada bulunma ve onların sorunlarını öğrenme imkanını bulduk. İlçe genelinde vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik  çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.