Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Karayolları Yetkilileri Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Karayolları yetkilileri, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Baykan İlçemizde yapımı devam eden 3. köprünün,bölgedeki esnafların ve mülk sahiplerinin yerlerinin kamulaştırılması ile ilgili Karayolları bölge müdürlüğünde çalışan teknik personeller tarafından esnaf ve vatandaşlara bilgi verildi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ; “Bu çalışma İlçemiz için önemli bir Devlet yatırımıdır.Bugün burada yapmış olduğumuz toplantıda hem Karayollarının,hemde mülk sahiplerinin birbirleri ile uzlaşarak yapılacak hizmetlerin, projelerin zaman kaybedilmeden hayata geçirilmesi tek temennimdir.

Yapımı devam eden  köprü, bölgemizdeki  ulaşıma büyük katkı sağlayacak. şimdiden bu çalışma Devletimize,İlimize,İlçemize  vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.