Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Dodan Jandarma Karakol Komutanlığını Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Dodan Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Jandarma Karakol Komutanından bölge ve karakolun genel durumu hakkında bilgiler aldı. Karakolda incelemelerde bulunarak, Karakol ziyaret defterlerini imzaladı ve personel ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

KAYMAKAM TUNÇ, NARLIYURT KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, daha sonra  İlçeye bağlı Narlıyurt Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaykakam Tunç'un Narlıyurt Köyü ziyaretinde İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Türkoz ve Necmettin Özger eşlik etti.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, vatandaşların talep ve isteklerini dinledikten sonra 1996 doğumlu ve sağlık sorunu nedeniyle vefat eden Siyabent Demirsaplı’nın ailesine taziye ziyaretinde  bulunarak Narlıyurt Köyündeki ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.