Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM TUNÇ, BAYKAN İLÇE MERKEZİNE KAZANDIRILAN YÜZME HAVUZUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
banner229

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Baykanlı çocuklar ve gençler için Baykan ilçe merkezine kazandırılan yüzme havuzunun resmi açılışı Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç ve İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri ile gerçekleştirdi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Baykan ilçemiz için önemli bir yatırım olan yüzme havuzunun özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Gençlerimizin spor, eğitim ve ahlaklarını geliştirmek, kaliteli sportif etkinlikler yapabilmelerini sağlayarak fiziksel, ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkıda bulunmak, dostluğu, paylaşmayı, rekabeti yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp, topluma özgüvenli ve sağlıklı, bireyler kazandırmayı arzuluyoruz.
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ülkemiz genelindeki hedeflerine katkı sunabilmek, çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzme öğrenmelerini sağlamak amacıyla “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” ni resmî olarak İlçemizde başlatmış bulunuyoruz.
Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında katkılarını esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu Beyefendiye, bakanlık idarecilerine, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza ilçem ve çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.