Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tunç, Anneler Gününde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, anneler gününde Şehit Güvenlik Korucusu İsa Kazancıçok'un ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Tunç, Vatanımız milletimiz ve Devletimiz bekası için canını vermiş Aziz Şehitlerimizin Aziz aileleri ve Anneleri başımızın tacıdır. Tüm şehit ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Devletimiz ve Milletimiz her zaman ve her ortamda şehit ailelerimizin yanında olacaktır.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç,  “Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve aile yakınlarına destek olmak ve acılarını paylaşmak Devletimizin, Milletimizin ve hepimizin boynunun borcudur.

Varlığı ile hayata anlam katan, doğuran, büyüten, sabır ve şefkati ile bizler geleceğe hazırlayan annelerimizin ellerinden öpüyoruz. En değerli varlıklarımız başımızın tacı annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum. Annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.   

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit ailesi ise Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç'a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.