Bu haber kez okundu.

Kaymakam Tekin, Bisiklet Parasını Depremzedelere Bağışlayan Minik Yusuf'a Süpriz!
banner229

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bisiklet almak için topladığı parayı depremzedelere bağışlayan çocuğa, Kurtalan ilçe Kaymakamı Çağlar Tekin bisiklet hediye etti.

Kurtalan Kaymakamlığı yardım koordinasyon merkezine gelen Yusuf Ensar Aktar, bisiklet almak için kumbarasında biriktirdiği parayı, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için bağışta bulundu.

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Çağlar Tekin, Minik Ensar'ın bu duygulandıran davranışı sonrası,  uzun süredir almayı hayal ettiği bisikleti kendisine  hediye etti.

Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. Tekin'in takimatları doğrultusunda görevlendirilen ekibimiz tarafından Minik Ensar'a sürpriz yapılarak hediyesi teslim edildi.

Bisiklet sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşayan Minik Ensar, Kaymakam/Başkan V. Çağlar Tekin'e bu güzel ve anlamlı hediye için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.