Bu haber kez okundu.

Kaymakam Şeker, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt’in Pervari ilçe Kaymakamı Hakan Şeker, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlçe Merkezinde özel bir Otelin salonunda düzenlenen yemekli toplantıda, ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar, Köydes projelerinin yanı sıra asayiş ve güvenlik konuları görüşüldü.

Toplantıda, ayrıca sorun ve sıkıntılar belirlenerek, çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerine köy muhtarları ile istişarelerde bulunuldu.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini değerlendiren Kaymakam Şeker yaptığı konuşmada; ”Muhtarlar aracılığıyla mahalle ve köylerde bulunan sorunların tespit edilerek, çözüm üretmek amacıyla böyle bir toplantının düzenlendiğini ifade ederek, Pervari ilçemizin daha çok kalkınması için Belediyemiz ile birlikte tüm kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah üretim odaklı projeleri vatandaşlarımızla buluşturacağız.” dedi.

2017 yılı Köydes projeleri hakkında da Muhtarları bilgilendiren Kaymakam Şeker, 2016 yılı içinde Köydes projeleri kapsamında 1 milyon 804 bin tl harcama yapıldığını, 2017 yılında ise 3 milyon 936 bin Tl harcama yapıldığını söyledi.

Kaymakam Şeker, Köydes ödeneklerinin, köy yolları asfalt yapım işleri, köy içi parke yapım işleri ve köy içi Kanalizasyon ve alt yapı projeleri kapsamında kullanıldığını sözlerine ekledi.

Daha sonra Muhtarlara tek tek söz veren Kaymakam Şeker, Muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. İlgili kurum amirlerine not aldırarak, sorunların bütçe imkanları dahilinde çözüleceğini belitti.

Düzenlenen toplantıya, İlçe jandarma Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Mustafa Döşdemir, İlçe emniyet Amir Vekili Naci Sığın, İlçe Özel İdare Müdürü Ümit Özcan, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.