Bu haber kez okundu.

Kaymakam Mehmet Kocabey, Fidan Dikimi Etkinliğine Katıldı
banner229
Baykan İlçemiz genelinde bu yıl dikilmesi planlanan 60 000 adet fidanın bir kısmının toprakla buluşması gerçekleştirildi.
Baykan İlçemize bağlı Veysel Karani Beldesinde sonbahar dönemi fidan dikiminde 400 adet çam fidanının dikimi gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, İlçe emniyet amiri Enver Kabataş , daire amirleri , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Ormanların önemine vurgu yapan Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ''çok uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu vatandaşlık görevimizi yerine getirirken ağacı ve ormanı korumanın uygarlığın en temel göstergesi olduğunu çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.
Fidan dikiminin ardından organizasyonu düzenleyen Baykan Orman İşletme Şefi Fatih Karataş a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.